"თათარბორეკს ვეძახი ბავშვობიდან, ბებო აკეთებდა ხოლმე ხშირად, თუმცა მე რეცეპტს მოხარშული საქონლის ხორცი დავუმატე და უგემრიელესი გამოვიდა" - თათარბორეკი მოხარშული საქონლის ხორცით
რეცეპტს გემრიელიას "ფეისბუქ" ჯგუფში მომზამრებელი ელგა ტაბატაძე აზიარებს.
ინგრედიენტები
ინგრედიენტები
- საქონლის ხორცი
- მაწონი
- ნიორი
- ხახვი
- მარილი - 1 ჩკ
- ფქვილი - 500 გ
მომზადების წესი
500 გრ ფქვილის დავუმატე, 1 ჩკ. მარილი ცივი წყალი და მოვზილე მაგარი ცომი. დაახლოებით ვზილე 10 წუთი, გავაბრტყელე დიდზე და დავჭერი. მოვხარშე მარილიან წყალში, გადავავლე ცივი წყალი, მოვასხი ოქროსფრად მოდაღული ხახვი, ნიორი, მაწონი და მოხარშული საქონლის ხორცი.
FACEBOOK კომენტარები
რეკომენდირებული